Tuesday, May 31, 2011

Македонските икони во Ватикан

„За прв пат во историјата на Ватиканските музеи ќе биде организирана изложба на експонати кои не му припаѓаат на Ватикан“.
Нова Македонија, 15 Мај 1986 годинаNo comments:

Post a Comment